Praktische informatie

We verhuren onze woning in principe van zaterdag tot zaterdag. Als u andere dagen wilt dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. (Bekijk hier wanneer de Villa beschikbaar is)

Gedurende de winterperiode van 03 september t/m 29 april wordt er een energietoeslag van 125 euro per week gerekend. Dit bedrag wordt verrekend en in mindering gebracht op de borg.

Wij vragen een aanbetaling van de huursom op het moment van boeken. Tevens vragen wij een borg van 150 euro.

Na uw vertrek zal het huis gecontroleerd worden. Als alles in orde is bevonden, krijgt u de borg binnen 14 dagen retour. Voor de eindcontrole vragen wij een bedrag van 25 euro.

Voor het seizoen 2022 gelden per week (zat-zat) de volgende prijzen in euro’s:
Prijzen seizoen 2022

  • Aankomst in de woning is vanaf 16:00 uur en vertrek voor 10:00 uur.
  • Ons vakantiehuis is rookvrij.
  • Huisdier toegestaan tegen meerprijs
  • Vergeet niet een paar lekkere sloffen of huisschoenen mee te nemen, naar typisch Zweeds gebruik.
  • Graag het huis achterlaten, zoals u het aantrof. Dat betekent schoon en netjes, de keuken/badkamer opgegeruimd, de houtkachel schoonmaken en beddengoed afhalen. Schoonmaakmiddelen zijn in het huis aanwezig.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten, voor het geval u onverhoopt toch niet naar ons huis kunt afreizen.

Ook raden wij u aan een goede reisverzekering af te sluiten. Uw persoonlijke eigendommen zijn gedurende het verblijf niet verzekerd.

Tanken
In Zweden kunt u bij de meeste tankstations betalen met uw Nederlandse bankpas en/of creditcard. Neem voor de zekerheid een creditcard mee!

Supermarkten
De supermarkten de COOP Konsum en de ICA Supermarket bevinden zich in het Köpcentrum Munkfors tegenover het Zweedse VVV kantoor in Munkfors. Deze zijn de hele week geopend van 08:00 tot 20:00 uur (zondag vanaf 11:00 uur). Verder is er in Sunne (25 km) een ICA supermarkt met een breder assortiment.

Pinautomaat
In het Köpcentrum Munkfors vindt u een pinautomaat (Swedbank) bij de supermarkten. Bij binnenkomst in het Köpcentrum loopt er een trap naar beneden. Loop rechtdoor en volg deze weer naar buiten en aan de linkerkant, buiten is een pinautomaat.

Voor verder vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.